H Rodong Sinmun Ξεσπεπάζει την Προσπάθεια των Ιαπώνων Αντιδραστικών να Καλύψουν Εγκλήματα Σεξουαλικής Σκλαβιάς

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι φασιστικές Ιαπωνικές δυνάμεις  επανειλημμένα απήγαγαν, βίασαν και χρησιμοποίησαν κορεάτισες ως "Σεξουαλικές σκλάβες". Ακόμα και με τις πιο αισιόδοξες μετρήσεις πάνω από 200.000 γυναίκες βιάστηκαν. Τις ονόμασαν "γυναίκες ανακούφισης". σήμερα η Ιαπωνία προσπαθεί με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό προς την κυβέρνηση της "νοτίου" Κορέας να απαλλαγεί από τις ευθύνες της.

Πιονγκγιάνγκ, 18 Αυγούστου (KCNA) - Οι Ιάπωνες αντιδραστικοί συνεχίζουν τις δολοπλοκίες με τις δυνάμεις-μαριονέτα της Νότιας Κορέας για να καλύψουν το θέμα της σεξουαλικής σκλαβιάς στον Αυτοκρατορικό ιαπωνικό στρατό. Στόχος τους είναι να κρυφτεί το θέμα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια του που η προδότρια Παρκ Γκέουν-χε είναι ακόμα στην εξουσία.
 
Αυτά γράφει την Πέμπτη σε σχόλιο της η Rodong Sinmun.

Και συνεχίζει:
 
Το παραπάνω ζήτημα είναι η Ιαπωνία να παραδεχθεί την κατάσταση και τη νομική ευθύνη της για τα εξωφρενική ανήθικη εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν, να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους Κορεάτες συμπεριλαμβανομένων και των θυμάτων, να υποσχεθεί ότι θα αποτραπεί η επανάληψη παρόμοιων εγκλημάτων και αποζημιώσει πλήρως γι' αυτά.
 
Επιπλέον, είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται με την προστασία της αξιοπρέπειας του κορεάτικου έθνους και την καθιέρωση δίκαιων διεθνών σχέσεων που βασίζονται στην ισότητα και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Ως εκ τούτου, το ζήτημα δεν μπορεί ποτέ να αντιμετωπιστεί ως ένα συσσωρευμένο απόθεμα.
 
Η  προσπάθεια της Ιαπωνίας να αποσιωπήσει τα εγκλήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική σκλαβιά, στη σκέψη των οποίων ανατριχιάζει η παγκόσμια κοινότητα, με ευτελές ποσό των χρημάτων, φέρνει στο φως το αληθινό της πρόσωπο ως πανούργο νταβατζή και οικονομικό ζώο.
 
Το σχέδιο των Ιαπώνων αντιδραστικών είναι να κανονίσουν τις κινήσεις του για μια νέα εισβολή στην Κορέας αφού πρώτα απαλλαγούν από τέτοιες πολιτικά, νομικά και φυσικά βαρίδια όπως το επί δεκαετίες πρόβλημα της σεξουαλικής δουλείας.

Αλλά πρέπει να καταλάβουν μια και καλή ότι δεν μπορούν ποτέ να εξαπατήσουν το κορεάτικο έθνος παρά μόνο τη χούφτα συκοφαντών προδοτών της ομάδας της Παρκ Γκέουν-χε.
 

Η Ιαπωνία μπορεί να έβγαλε το πορτοφόλι της, αλλά δε μπορεί να αποφύγει την ευθύνη για το ζήτημα της σεξουαλικής δουλείας.

Σχόλια