Hyon Song-Wol: Η «πρώην» που «αναστήθηκε»

Το 2013 τα αστικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους και η Telegraph, μας πληροφορούσαν ότι η «πρώην» κοπέλα του Κιμ Γιονγκ Ουν πέρασε από εκτελεστικό απόσπασμα και δολοφονήθηκε... με πυροβόλο(!!!)

Σε κάποια σάιτ της κακιάς ώρας βρίσκουμε και λεπτομέρειες:

«Sex tape» χαρακτήρισαν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης το βίντεο, στο οποίο τρεις Κορεάτισσες, ανάμεσά τους η πρώην ερωμένη του Βορειοκρεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, φορώντας κορμάκι και καλσόν χορεύουν υπό τον ήχο δυτικής μουσικής και στο οποίο, σύμφωνα με τις φήμες, στηρίχθηκε ο πρώην εραστής της για να δικαιολογήσει την εκτέλεσή της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η πηγή ήταν η «νοτιο»κορεάτικη εφημερίδα Chosun Ilbo η οποία μετέδωσε ότι η Hyon Song-Wol, τραγουδίστρια της ορχήστρας Unhasu, συνελήφθη στις 17 Αυγούστου 2013 μαζί με άλλα άτομα γα παραβίαση του νόμου περί πορνογραφίας.

Το TVXS του Κούλογλου μετέδωσε ένα κάρο ανακρίβειες όπως πχ ότι

"Επιπλέον, μερικοί από τους μουσικούς βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους Βίβλους και αντιμετωπίστηκαν ως αντιφρονούντες, όπως σημείωσε ανώνυμη πηγή της εφημερίδας.

Εκτελέστηκαν δημόσια τρεις ημέρες αργότερα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη των Unhasu Orchestra και Wangjaesan Lighth Music Band αναγκάστηκαν να παρακολουθούν.

Όπως προτάσσουν οι κανονισμοί της χώρας περί «ενοχής λόγω συγγένειας», οι οικογένειες των εκτελεσθέντων κλείστηκαν στη συνέχεια σε στρατόπεδα κράτησης, σύμφωνα πάντοτε με τις αναφορές της εφημερίδας."


Σε άλλες ιστοσελίδες μάλιστα διαβάζουμε ότι

"Η ζήλια της νυν κοπέλας του Κιμ ήταν ο λόγος εκτέλεσης της πρώην"

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ

Αναφέρει η Huffington Post:

"Για να γίνει η ιστορία ακόμα πιο πειστική, ένας υψηλός αξιωματούχος από τη Νότια Κορέα δηλώνει ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του γνωρίζουν ότι η εκτέλεση συνέβη. Είχα δημόσια πει τότε, ότι η εκτέλεση δεν έγινε. Κανένας δημοσιογράφος δεν ανέφερε την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας –κάτι που θα ήταν πολύ δραματικό για να ξεφύγει από τα δημοσιογραφικά λαγωνικά. Ένα χρόνο αργότερα η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε ζωντανή και υγιής στην κρατική τηλεόραση φορώντας περήφανη τα διακριτικά του υψηλόβαθμου στρατιωτικού." (A General, a “nap” and an Execution: How the Media report on North Korea”)


Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε παραπάνω είναι του 2015. Δυο χρόνια μετά την υποτιθέμενη εκτέλεση. Ακολουθεί και άλλη μια λίγο παλιότερη του 2014, αρκετούς μήνες μετά την υποτιθέμενη εκτέλεση παρμένη από ένα βίντεο του YouTube.



Συμπέρασμα;



Σχόλια