Η ομάδα της Παρκ Γκέουν Χε θα πρέπει να πληρώσει για τα εγκλήματά της: Rodong Sinmun

Πιονγκγιάνγκ, 10 Δεκεμβρίου (KCNA) -- Τα κύματα των αποφασιστικών μαζικών διαδηλώσεων που σαρώνουν ολόκληρη τη Νότια Κορέα είναι μια έκρηξη της συσσωρευμένης οργής και αγανάκτησης εναντίον της ομάδας Παρκ Γκέουν-χε που έχει περάσει απερίσκεπτα στη ψευδοκολακεία και την προδοσία, τη φασιστική διακυβέρνηση και την αντιπαράθεση με τους συμπατριώτες στο βορρά, πηγαίνει ενάντια στις επιθυμίες και τα αιτήματα του λαού, λέει ο Rodong Sinmun το Σάββατο σε άρθρο της.

Και συνεχίζει:
Είναι ορδές των προδοτών του έθνους που έχουν μετατρέψει τη νότια Κορέα ολοκληρωτικά σε αποικία ξεπουλώντας την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα του έθνους μέσω από μια άνευ προηγουμένου συκοφαντική και προδοτική πολιτική.

Η
προδότρια Πάρκ έφερε αφόρητη ντροπή στο λαό της Νότιας Κορέας, θιγεί την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα του έθνους για να εξυπηρετήσει το σκοπό της ενίσχυσης της συνεργασίας με ξένες δυνάμεις στην εκστρατεία για την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας.
Η ομάδα της Πάρκ είναι ορκισμένος εχθρός του λαού έχοντας εξαλείψει τη δημοκρατία μέσω ενός φασιστικού κράτους, προκαλώντας δυστυχία και τα βάσανα και το θάνατο στις εργαζόμενες μάζες για να καλύψει τα συμφέροντα μιας χούφτας ανθρώπων και της προνομιούχας τάξης.
Μόλις η Πάρκ ήρθε στην εξουσία από ό, τι υποστήριζε όπως συγκρουσιακή πολιτική ως «διαδικασία οικοδόμησης εμπιστοσύνης», κλονίζοντας έτσι κατάφωρα τα ειλικρινή και θετική προσπάθεια των συμπατριωτών στο βορρά για τη συμφιλίωση και την ενότητα μεταξύ του βορρά και του νότου της Κορέας και τορπίλισε τις ευκαιρίες διαλόγου. Επίσης κλείνοντας το βιομηχανικό πάρκο Kaesong, ήταν η τελευταία πράξη της υπονόμευσης για την αποκατάσταση των ενδο-κορεατικών σχέσεων.
Η ομάδα της Πάρκ έχει απεγνωσμένα κλώτσησε την πυρηνική ενέργεια και τα
«ανθρώπινα δικαιώματα» ρακέτα για να καταπνίξει τις συμπατριώτες του βορρά σε συμπαιγνία με τις ξένες δυνάμεις, μιλώντας για «πυρηνική απειλή από το βορρά» και «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο βορρά». Ήταν τόσο γελοίο να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην εφαρμογή των κυρώσεων των ΗΠΑ κατά της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, φωνάζει για τις «σκληρές κυρώσεις».
Ο λαός στη Νότια Κορέα ζητά τώρα τη σύλληψη και ανελέητη τιμωρία της προδότρας Παρκ, όχι μόνο την παραίτησή της.
Αντανακλώντας αυτή τη λαϊκή απαίτηση, οι αντι-
«κυβερνητικές» δράσεις συνεχίζονται με ένταση σε όλη τη Νότια Κορέα. -0-

Σχόλια