Han Kwang-sang: «αναστήθηκε» δυο φορές

Σε παλιότερη φωτογραφία (nkleadershipwatch)
Το Μάη του 2015 οι μυστικές υπηρεσίες της Νοτίου Κορέας ανακοίνωσαν ότι "Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον τον Hyon Yong-chol".

Την είδηση είχαμε περιγράψει στο άρθρο με τίτλο Τι απέγινε ο Hyon Yong-chol; όπου δείχναμε τα τερατώδη ψέμματα που μεταδίδονταν μαζί με τις ανακρίβειες στην υπόθεση η οποία τελικά αποδείχθηκε ΦΙΑΣΚΟ και το Hyon Yong chol «αναστήθηκε» (ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ) κατά το προσφιλές πλέον φαινόμενο της... ανάστασης στη ΛΔ Κορέας.

Στο άρθρο, σε όλες τις εκδοχές του, των Δυτικών ΜΜΕ το οποίο μιλούσε για εκτέλεση... με αντιαεροπορικά πυρά(!!!) περιλαμβάνονταν και μια επιπλέον λίστα με εκτελέσεις. Συγκεκριμένα:

According to the intelligence service, Ma Won-chun, head of the Design Department in the National Defense Commission; Pyon In-son, head of operations at the military's General Staff; and Han Kwang-sang, head of the party's finances also appear to have been purged in the past six months. 

Θα ασχοληθούμε αυτή την φορά με την περίπτωση του Han Kwang-sang γιατί έχει το ενδιαφέρον των δυο(!)  «αναστάσεων».


Η απόδειξη ότι ο  Han Kwang-sang ότι ποτέ δεν εκτελέστηκε ήταν το Νοέμβρη του 2015 όπου εμφανίστηκε ζωντανός μαζί με τον «εκτελεσμένο» Kim Kyong-ok(!!) [ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 2-3 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ]




Ωστόσο, οι νοτιοκορεάτες και τα Δυτικά ΜΜΕ δεν το άντεξαν και τον ξαναεμφάνισαν νεκρό με αποτέλεσμα τον Ιούλιο του 2016 να υπάρξει και νέο δημοσίευμα που ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ!



Η ιστορία με τις  «εκτελέσεις» έχει καταντήσει μια ντροπή για τον τρόπο που πολιτεύεται η χρεοκοπημένη εγκάθετη ηγεσία της Νότιας Κορέας η οποία και τελικά καταρρέει μέσα στα σκάνδλα της διαπλοκής, του χρηματισμού και της ανηθικοτητας.


Από ότι φαίνεται αυτός είναι ο τρόπο που έχει επιλέξει να πολιτεύεται η κυβέρνηση-μαριονέτα της Ν. Κορέας.

Σχόλια