Σχόλιο του KCNA: Η ομάδα της Παρκ Γκέουν-Χε είναι Καταδικασμένη να Εξαληφθεί

Πιονγκγιάνγκ 8 Φεβρουαρίου (KCNA) - Η ομάδα της Παρκ Γκέουν-χε της Νότιας Κορέας είναι καταδικασμένη να εκδιωχθεί από την Chongwadae λόγω της πρωτοφανούς αντι-«κυβερνητικής" αντίστασης και κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να παρατείνει τις μέρες που της μένουν.
 
 Καθώς οι μέρες περνούν, η προδότης Παρκ Γκέουν-χε αρνείται όλα τα εγκλήματά της, αρνείται να συμμορφωθεί με την απαίτηση του συνταγματικού δικαστηρίου. Εφαρμόζει «τακτική» καθυστέρησης της απόφασης σχετικά με την μομφή εναντίον της, χρησιμοποιεί ότι ταχυδακτυλουργία γνωρίζει για να ανατρέψει τη δίκη και την ειδική έρευνα μέσα από δεκάδες μάρτυρες.
 
Η Πάρκ ουρλιάζει για «σχέδια», τραυλίζοντας ότι «φάνηκε ότι κάποιος το σχεδίαζε από καιρό πριν» και ότι «το σκάνδαλο είναι ένα ψηλό βουνό ψεμάτων», χωρίς  οποιασδήποτε προβληματισμό και χωρίς μια συγγνώμη για το πολύ μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο. Εν τω μεταξύ, η Choe Sun Sil κινείται στο ίδιο μήκος κύματος ισχυριζόμενη «ψεύτικες κατηγορίες».

Αυτές οι γελοίες συμπεριφορές μόνο αυξάνουν τη δυσαρέσκεια στο λαό της Νότιας Κορέας από όλα τα κοινωνικά στρώματα ενάντια στην Παρκ Γκέουν-χε, δεδομένου ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά απεγνωσμένες προσπάθειες αυτών των εγκληματιών που γίνονται από φόβο για τη σκληρή λαϊκή τιμωρία που πλησιάζει.
 
Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να συγχωρήσει ή να παραβλέψει την αηδιαστική συμπεριφορά της Παρκ, που αποτελεί ντροπή και τραγωδία του έθνους.
 
Η καταστροφή της ομάδας της Παρκ Γκέουν-χε είναι η δίκαιη τιμωρία των υψηλόβαθμων προδοτών από το λαό για την τέλεση των τρισκατάρατων εγκλημάτων κατά του λαού, του έθνους και της επανένωσης κατά τη διάρκεια της θητείας της.
 
Σε συνεργασία με εξωτερικές δυνάμεις, αυτή η ομάδα των προδοτών ξεπούλησε την αξιοπρέπεια και τα συμφέροντα του έθνους και έφερε τις ενδοκορεατική σχέσεις σε μια συνολική κατάρρευση και σταμάτησε τον εκδημοκρατισμό της νοτιοκορεάτικης κοινωνίας.
 
Σε συμπαιγνία με τους ξένους, που μονοπώλησαν κεκτημένα δικαιώματα της νοτιοκορεάτικης κοινωνίας, απέκτησαν προνομιακή θέση και συσσώρευσαν τεράστιο πλούτο από την εφαρμογή κάθε είδους αντιλαϊκής πολιτικής. Λόγω αυτών των φιλοαμερικάνικων συντηρητικών δυνάμεων, το σύνολο της κοινωνίας στη Νότια Κορέα έχει ριχτεί σε πρωτοφανή τρομοκρατία, αστάθεια και χάος και είναι διχασμένη σε κοινωνικές και πολιτικές διαμάχες και βία και έγινε γνωστό ως το «σύστημα εισαγωγής κρατικά χειραγωγημένων εγχειριδίων ιστορίας» που έχουν ως στόχο στόχο την αναβίωση της «δικτατορίας του yusin».
 
Το τραγικό τέλος του καθεστώτος της Παρκ Γκέουν-χε είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της Νότιας Κορέας, της μοναδικής αποικίας των ΗΠΑ νέου τύπου στον κόσμο.
 
Η παράταση της θητείας της προδότρας Πάρκ το μόνο που θα κάνει είναι να βαθύνει το κοινωνικό χάος και την περαιτέρω επιδείνωση διαβίωσης του λαού και θα φέρει αφόρητο πόνο στους νοτιοκορεάτες αλλά και σε όλους τους Κορεάτες.
 
Ο χρόνος για να εκδιωχθεί η Παρκ από το Chongwadae πλησιάζει.
 
Ο λαός της Νότιας Κορέας από όλα τα κοινωνικά στρώματα είναι στους δρόμους στον αγώνα για την εξάλειψη όλων των κοινωνικών δεινών με το φως των κεριών της δικαιοσύνης και δεν θα σταματήσει τις δράσεις του μέχρι να εκπληρώσει τους στόχους του. -0-

Σχόλια