Συγχαρητήριο μήνυμα του Κιμ Γιονγκ Ουν στον πρόεδρο της Συρίας για την επανεκλογή του

Πιονγκγιάνγκ, 23 Απριλίου (KCNA) -- Ο σεβαστός ανώτατος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν, πρόεδρος του Κόμματος Εργατών της Κορέας, έστειλε την Τετάρτη ένα συγχαρητήριο μήνυμα στον Μπασάρ Αλ- Άσσαντ, περιφερειακό γραμματέα του Αραβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπάαθ και πρόεδρο της Συρίας.

Έστειλε θερμά συγχαρητήρια και χαιρετισμούς στον Μπασάρ Αλ-Άσσαντ για την επανεκλογή του ως περιφερειακού γραμματέα κατά την πρόσφατη διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Αραβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπάαθ σημειώνοντας ότι η επανεκλογή του είναι η έκφραση της αμετάβλητης υποστήριξης και της βαθιάς εμπιστοσύνης της ηγεσίας του κόμματος και όλων των μελών του κόμματος στο πρόσωπό του και συνέχισε:

Τώρα, το Αραβικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Μπάαθ και ο συριακός λαός προστατεύουν σθεναρά την κυριαρχία, την αξιοπρέπεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας τους, συντρίβοντας τις προκλήσεις και τις κινήσεις επιθετικότητας των εχθρικών δυνάμεων υπό τη σωστή ηγεσία σας.

Εξέφρασε για άλλη μια φορά τη σταθερή υποστήριξη και αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα του Αραβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπαάθ και του συριακού λαού και ευχήθηκε ειλικρινά στον πρόεδρο της Συρίας μεγαλύτερες επιτυχίες στην υπεύθυνη δουλειά του. -0-

Σχόλια