Ξεκίνησε η Πρώτη Επίσημη Δίκη της Παρκ Γκέουν Χε στη Ν. Κορέα

Πιονγιάνγκ, 25 Μαΐου (KCNA) - Ξεκίνησε η πρώτη επίσημη δίκη της Παρκ Γκέουν Χε στο κεντρικό περιφερειακό δικαστήριο της Σεούλ στις 23 Μαΐου, η οποία κατηγορείται για κατάχρησης πολιτικής εξουσίας .

Η Παρκ μεταφέρθηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου με φρουρά με τον αριθμό 503 που ήταν τοποθετημένος πάνω στα ρούχα της κατηγορούμενης, με τα χέρια της δεμένα με χειροπέδες.

    Η πλευρά της εισαγγελίας διευκρίνισε ότι θα αποδείξει την κατάχρηση εξουσίας από τις Park Geun Hye και Choe Sun Sil, ορίζοντας την περίπτωση της κατάχρησης «κρατικής εξουσίας», της επιδίωξης ιδιωτικών συμφερόντων και της σχέσης με τους επιχειρηματικούς ομίλους.
 
Η Παρκ και η ομάδα της ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι ένοχοι, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να αποδεικνύουν δωροδοκία και συνωμοσία, η εισαγγελική αρχή την προσέβαλε για τεκμήριο και η υπόθεση δωροδοκίας δεν αποδεικνύεται.
 
Προστατεύοντας τα δικά τους εγκλήματα, έθιξαν τη διαφθορά των αρχηγών των εισαγγελέων με τους οποίους είχαν εμπλακεί στη δωροδοκία, εκβιάζοντας την εισαγγελική αρχή.

Το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχίσει την εξέταση των πραγματικών περιστατικών της υπόθεσης για να εκδώσει την πρώτη απόφαση εντός έξι μηνών. -0-

Σχόλια