Νεπαλέζικη οργάνωση: Οι ΗΠΑ δεν πρέπει να υποτιμούν την δύναμη της ΛΔ Κορέας

Πονγκγιανγκ, 28 Νοεμβρίου (KCNA) - Το Λογοτεχνικό Φόρουμ για τη Μελέτη της Πολιτικής Songun του Νεπάλ εξέδωσε δήλωση με τίτλο "Οι Η.Π.Α. δεν πρέπει να υποτιμούν την δύναμη της ΛΔΚ" στις 16 Νοεμβρίου.

Η δήλωση ξεμπροστιάζει την εκστρατεία Τραμπ στην Ασία ως προπέτασμα για την έναρξη ενός πυρηνικού πολέμου στην κορεατική χερσόνησο, καθώς αποκάλυψε ανοιχτά τους αληθινούς σκοπούς του ως καταστροφέα της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας.

Οι Η.Π.Α. πρέπει να αντλήσουν ένα σωστό μάθημα από την πικρή ήττα του στον πόλεμο της Κορέας το 1950 και τα συμβάντα του ένοπλου κατασκοπευτικού πλοίου Pueblo και του μεγάλου μεγέθους κατασκοπευτικού αεροσκάφους EC-121. 

Το ιστορικό της αντιπαράθεσης μεταξύ της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και των ΗΠΑ δείχνει σαφώς ότι η τελευταία δεν πρέπει να υποτιμά την πρώτη.

Η πρόσβαση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στα πυρηνικά όπλα είναι μια επιλογή πολύ δίκαιη και αναπόφευκτη για την αυτοάμυνα της και για την υπεράσπιση της κυριαρχίας και την αξιοπρέπειας της χώρας, καθώς και το δικαίωμα των λαών να ζουν απέναντι στις  κινήσεις των ΗΠΑ που κλιμακώνουν την πυρηνική απειλή, τον εκβιασμό και την εχθρικότητα.

Έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι μέρες που οι ΗΠΑ αποτελούσαν απειλή για τη ΛΔΚ με πυρηνικά όπλα.

Η ΛΔΚ προχωράει δυναμικά παρά τις σκληρές κυρώσεις και πιέσεις των ιμπεριαλιστών.

Χάρη στη σοφή καθοδήγηση του Κόμματος Εργατών της Κορέας, τη μονολιθική ενότητα και την ανεξάντλητη στρατιωτική δύναμη, οι Κορεάτες είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν την τελική νίκη στην αναμέτρηση με τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ. -0-

Σχόλια