Η Rodong Sinmun Καταδικάζει την Κοινή Αεροπορική Άσκηση ΗΠΑ-Ν. Κορέας ενάντια στη ΛΔ Κορέας

Πιόνγιανγκ, 3 Δεκέμβρη (KCNA) - Οι αμερικάνοι και οι νοτιοκορεατικές μαριονέτες πρόκειται να διοργανώσουν τη μεγαλύτερη, ποτέ, κοινή, αεροπορική άσκηση, Vigilant Ace, που προσομοιώνει εισβολή στην ΛΔΚ από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα από 230 μαχητικά διαφορετικών αποστολών, όπως τα υπερσύγχρονα μαχητικά F-22 Raptor, F-35A, F-35B και άλλοι μαχητικά των αμερικανικών δυνάμεων ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας και μαχητές της μαχητικής αεροπορίας της Ν. Κορέας και πάνω από δεκάδες χιλιάδες στρατεύματα 12.000 αμερικανικά στρατεύματα πρόκειται να συμμετάσχουν στην άσκηση.

Η Rodong Sinmun, σε σχόλιο της, γράφει ότι αυτό δείχνει καλά ότι οι κινήσεις των εχθρών για την έναρξη ενός πυρηνικού πολέμου έχουν φτάσει σε ένα επικίνδυνο στάδιο καθώς αποτελεί μια σοβαρή στρατιωτική πρόκληση εναντίον της ΛΔΚ.

Το σχόλιο συνεχίζει:

Η επιχείρηση αυτή αποτελεί μια επικίνδυνη πρόκληση καθώς οδηγεί την ένταση στην κορεατική χερσόνησο στο χείλος ενός πυρηνικού πολέμου.

Πρόκειται για μια ανοιχτή πρόκληση εναντίον της ΛΔ Κορέας, η οποία θα μπορούσε να καταλήξει ανά πάσα στιγμή σ' έναν πυρηνικό πόλεμο.

Οι αμερικάνοι και οι νοτιοκορεατικές μαριονέτες είναι τόσο ανόητες ώστε να βγαίνουν με δολοφονική διάθεσιμα με τέτοια μαχητικά.

Τα μαχητικά στελθ για τα οποία περηφανεύονται τόσο οι εχθροί θα έχουν την ίδια κατάληξη με τα Tiger Moth (σ.τ.μ. διπλάνα αεροβατικών επιδείξεων).

Οι αμερικάνοι και νοτιοκορεάτες μαριονέτες θα ήταν καλό να έχουν κατά νου ότι η στρατιωτική επιχείρηση που στοχεύει στην ΛΔΚ θα είναι τόσο ανόητη πράξη που θα προκαλέσει την αυτοκαταστροφή τους. -0-

Σχόλια